nieuws

Hoe lekker koken de wereld kan veranderen

Horeca

Door te koken, eten, drinken of shoppen kun je bijdragen aan een betere wereld. Dat is de boodschap van de Fair Trade Organisatie aan het grote publiek. Op donderdag 12 januari wordt in restaurant Fifteen van Jamie Oliver in Amsterdam een informele driegangenperslunch geserveerd met culinaire producten van de Fair Trade Organisatie.

De Fair Trade Organisatie wil met deze actie een groter publiek bereiken. Een nieuwe merknaam voor alle producten, een nieuwe verpakkingslijn en een nieuw motto moeten de consumenten verleiden om voor deze producten te kiezen.

Speciaal voor deze perslunch komt Rain Morgan van Turqle Trading uit Zuid-Afrika over. Zij geeft een levendig beeld van wat ontwikkelingshandel voor haar bedrijf, de medewerkers en de lokale gemeenschap in de praktijk betekent. Voor meer informatie janssen@hulzen.nl

Reageer op dit artikel