nieuws

InterContinental Hotels Group lanceert BusinessClubTM

Horeca

InterContinental Hotels Group heeft een gloednieuwe interregionale ‘Rewards Club’ gelanceerd: BusinessClubTM. Dit incentiveprogramma, waaraan 200 hotels deelnemen, omvat Frankrijk, Groot-Brittannië en Ierland, Duitsland, Spanje, Portugal en de Benelux en richt zich speciaal op bedrijfsklanten.

Het is een uniek programma met uitgebreide beloningen exclusief voor bedrijfsklanten in een groot aantal landen.

De leden verdienen punten met het boeken van overnachtingen en vergaderfaciliteiten, met inbegrip van eten en drinken. In ruil voor hun Priority Club Rewardpunten krijgen ze beloningen, van aankoopbonnen voor winkels tot geschenkbonnen van Amazon voor boeken, dvd’s, speelgoed, spelen en huishoudelijke artikelen.

Nick Bosworth van InterContinental Hotels Group legt uit: “Leden kunnen zichzelf nu belonen telkens als ze een boeking maken voor een conferentie, vergadering of overnachting. Ze kunnen kiezen of ze zichzelf, hun familie, vrienden of collega’s verwennen. BusinessClub is eigenlijk gewoon onze manier om onze bedrijfsklanten te bedanken.”

De nieuwe BusinessClub geldt voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika en vervangt het huidige landspecifieke programma Meeting Plus (Benelux). Voor meer informatie kunnen bedrijfsklanten terecht op www.businessclub.ichotels.com.

Reageer op dit artikel