nieuws

Talpa komt met ‘sterrenrestaurant

Horeca

De sterrenrestaurants inspireren Talpa. De zender begint donderdag 22 december met een serie van twee afleveringen waar bekende Nederlanders zonder horecaervaring het restaurant moeten runnen.

Caroline TensenGastheer en gastvrouw zijn Gordon en Caroline Tensen. Zij hebben onder meer de leiding over een veiling. Het is aan de BN’ers om de gasten zoveel mogelijk geld uit de zak te kloppen voor het Rode Kruis. Het gaat om een zogeheten Charity Dinner.

Onder leiding van Cas Spijkers moeten Patty Brard, Estelle Gullit, Winston Gerschtanowitz, Willibrord Frequin, Humberto Tan, Koert Jan de Bruyn, Fajah Lourens, Linda Wagenmakers, Lucia Rijker, Bridget Maasland en Emile Ratelband leren koken en bedienen.

De eerste aflevering is donderdag 22 december om 22.15 uur te zien en de twee aflevering volgt twee dagen later, zaterdag 24 december om 20.30 uur.

Reageer op dit artikel