Abonneren
Inloggen
Actueel
Ondernemen
Nieuwe medewerker
Medewerker uit dienst
Horecabedrijf starten
Financieel gezond
Wetten & Regels
Eten & drinken
Menukaart
Recepten
Drankenkaart
Seizoenen en feestdagen
Keukenteam
Bediening
Gastbenadering
Medewerker in dienst
Medewerker uit dienst
Digitalisering
Hygiëne
Terras
Interieur
Keuken inrichten
Conceptontwikkeling
Inrichting
Inspiratie
rosanne van meer wordt event manager bij effect groep
EFFECT Groep versterkt per 1 juni aanstaande het team met event manager Rosanne van Meer.
Delen
Delen
Kopieer link
facebook
twitter
linkedin
E-mail
Vacatures
Bekijk vacatures
Meer
Actueel
Meer
Horeca
Jarno Eggen en team van De Groene Lantaarn** openen nieuwe zaak
Het belang van branding in de horeca: 'Besparen én omzet laten stijgen'
19 tips voor het creëren van een horecaconcept met impact
26 apr.
Bij Bistro à Vin Somm staat de sommelier in de keuken
25 apr.
Terrasbord gaat viraal: gasten verdeeld over adult only-horeca
24 apr.
Jaimie van Heije is de nieuwe signature chef van restaurant Next
24 apr.
Buitengewoon genieten: de strategie achter het terras van Wollebrand Lakehouse
Heropening restaurant Langenbaergh onder leiding van chef-kok Rik Beumer
Hier moet je op letten als je een horecabedrijf huurt
Brasserie Polderfabriek Leiderdorp open voor gasten
5x snel te bereiden oranje Koningsdagcocktails
KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Horeca verdient erkenning voor positieve bijdrage aan samenleving'
Studenten winnen stage bij De Librije, na eerste CuliQuiz voor opleidingen
Voorkomen grensoverschrijdend gedrag begint bij werkgevers
NH Hotel Group wordt Minor Hotels Europe & Americas
De wijn van monnik Gabriel staat per ongeluk op de kaart van sterrenrestaurant Noma
Franke Osinga geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok
The Harbour Club in Eindhoven na krap twee jaar dicht, nieuwe exploitant heeft andere plannen
Vier terrastrends: van zelfregie tot sharing
Finalisten bekend van Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs
Gesponsord
Ontdek de invloed van verschillende soorten water in het BRITA H2O-lab
Voormalige Zeevaartschool in Vlissingen wordt omgetoverd tot een hotel
Geert Jan Vaartjes onthult naam nieuwste restaurant
Jonge talenten gekroond als Talent van de Toekomst 2024
Hoe bepaal je het geluidsniveau van een horecabedrijf?
Armin Vahabian op Forbes 30 Under 30 lijst met fastfoodketen Fat Phill's
Fletcher's Hotel Take Over: medewerkers hoofdkantoor runnen een dag een hotel
Het beste van Misset Horeca in je mail
Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.
Schrijf je in!