nieuws

voorzijde claus event center gaat in de metamorfose

Horeca

Feestelijk, modern en indrukwekkend. Deze drie kernwoorden vormen de basis voor de metamorfose van de voorzijde van Claus Event Center te Hoofddorp. Opvallend in het ontwerp is een ruim 30 meter lange vijver met fonteinen over de gehele breedte van het pand. “De eerste indruk van een bedrijf krijg je al bij aankomst. Hoe ziet het gebouw eruit? Hoe is de entree? De beleving van een uitje of evenement begint dan al. Onze nieuwe entree heeft een spectaculair wow-effect.” zo zegt Leo Claus

De nieuwe voorzijde zorgt voor een veel professionelere en feestelijkere entree. De uitstraling van een locatie is een erg belangrijk beslissingselement voor de organisatoren of opdrachtgevers van evenementen.

De verbouwing van de entree brengt tevens architectonische eenheid tussen het Event Center en het Courtyard by Marriott hotel, waar veel gezelschappen overnachten na een evenement in het eventcenter. De architecten van het hotel, Gerben Van Manen en de bekende tuinarchitect Dick Beijer, zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe voorzijde van het Event Cente

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels