nieuws

Blikvanger Hotel Aduard gestolen

Horeca

De blikvanger van het bekende horecabedrijf Aduard in het Groningse plaatsje Aduard is gestolen. Vlak voor de kersdagen verdween een grote kunstkoe voor het horecabedrijf, tot verdriet van hotel-restaurant-eigenaar Andries Kingma.

Dat meldt het Dagblad van het Noorden. Zoals verwacht bleek de verdwijning het werk te zijn van een oudejaarsvereniging. De kunstkoe dook enkele dagen na kerst op in het Friese Lioessens. Inmiddels is de blikvanger weer terug op het erf van Hotel Aduard.

Kort na de verdwijning kreeg Kingma ruim dertig tips binnen over de verblijfplaats van het beest. In het Dagblad van het Noorden laat Kingma weten zijn koe ‘behoorlijk te hebben gemist’. De koe uit Aduard stond in Lioessens met een stuk of wat andere kunstkoeien in de wei.

Reageer op dit artikel