nieuws

ELLE Style Awards 2006 in de Renaissance Koepelkerk

Horeca

De Nederlandse editie van ELLE, ’s werelds grootste fashion magazine, reikte op donderdag 26 januari 2006 de ELLE Style Awards uit. Carice van Houten is volgens de redactie van het tijdschrift de meest stijlvolle Nederlandse celebrity. Van Houten moest het opnemen tegen Yasmine Allas, Hadassah de Boer, Daphne Bunskoek, Barbara Karel, prinses Mabel, Birgit Schuurman en Sylvana Simons.

Het event vond plaats in de Koepelkerk van het Renaissance Amsterdam Hotel op de tweede avond van de Amsterdam International Fashion Week.Voor de uitreiking van de Style Awards werd de Renaissance Koepelkerk geheel in de ELLE-style ingericht.

De ELLE Style Awards zijn een internationaal bekend en toonaangevend event, met edities in Londen, Madrid, Stockholm, Amsterdam en Brussel.

Reageer op dit artikel