nieuws

Joling en Gordom completeren programma Giga Piraten Festijn

Horeca

Gerard Joling en Gordon gaan optreden tijdens het Giga Piraten Festijn op 17 maart in het Gelredome in Arnhem. Beide heren zijn toegevoegd aan de lange lijst van ongeveer 40 artiesten die gaan optreden, zoals Jan Smit, Marianne Weber en Jannes.

Het Giga Piraten Festijn is het eerste concert in een reeks van grote en kleinere optredens die vanaf maart gaan plaatsvinden. Piratenmuziek, Nederlandstalige muziek uitgezonden door kleine radiozenders, is met name in het oosten en noorden van het land erg populair.Naast Gerard Joling en Gordon zijn er nog meer dan twintig artiesten aan het programma van het Giga Piraten Festijn toegevoegd. Nieuw is het voorprogramma met veel nieuw talent en regionale toppers. Deze artiesten zullen Gelredome opwarmen voor het echte hoofdprogramma waar alle grote Piratennamen staan, geheel live begeleid door het Giga Piraten Showorkest. Het Gelredome wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot de gezelligste huiskamer van Nederland. De voorverkoop voor dit unieke evenement loopt inmiddels.

Reageer op dit artikel