nieuws

Neptunus verzorgt accommodatie startceremonie Living Tomorrow 3

Horeca

Op maandag 9 januari vindt de eerste steenlegging plaats van Living Tomorrow 3. Dit huis en kantoor van de toekomst is een platform voor innovatieve ondernemingen. Bezoekers kunnen er kennis maken met producten en diensten die de woon- en werksituatie in de nabije toekomst sterk kunnen verbeteren. Neptunus verzorgt de tijdelijke accommodaties voor de start-ceremonie.

Al twee keer eerder stond er een “Huis van de toekomst” in België en ook in Amsterdam werd het concept met succes gelanceerd. Living Tomorrow kent haar oorsprong echter in België en daarom wordt in 2006 de derde versie in het Belgische Vilvoorde geopend. Op maandag 9 januari vindt de officiële start van de bouw van het project plaats.

Voor het startevenement van Living Tomorrow 3 bouwde Neptunus een tentstructuur van 732 m2. De hoofdtent is een alu hal van 700 m2 die via twee kleinere tenten van elk 16 m2 verbonden is met de event hal van Living Tomorrow 2, dat eerder dienst deed als huis- en kantoor van de toekomst. Later dit jaar opent Living Tomorrow 3 haar deuren voor het publiek. Het project duurt tot in 2011. De organisatie verwacht gedurende de expo-periode van 5 jaar 1 miljoen bezoekers en jaarlijks meer dan 300 evenementen te accommoderen.

Reageer op dit artikel