nieuws

Bagels & Beans blogt over nieuwe zaak

Horeca

De opening van de jongste zaak van Bagels & Beans in Hilversum is te volgen via een weblog. Het is voor het eerst dat horecaformule Bagels & Beans een weblog op internet plaats rond het tot stand komen van een nieuwe zaak.

De weblog, te bereiken via www.bagelsbeans.nl/winkel_hilversum.asp), wordt bijgehouden door Ingrid van Schieveen en Nicolette ten Velde, de eigenaren van de nieuwe zaak aan de Kerkstraat 3 in Hilversum. De zaak opende 31 januari haar deuren.

Op de weblog valt te lezen wat de ondernemers zoal tegenkwamen bij de verbouwing, financiering, vergunningaanvragen en marktonderzoeken. Ook komen twijfels, ongeduld en enthousiasme aan bod in het bouwdagboek. De weblog biedt de mogelijkheid om te reageren op de geplaatste artikelen.

Bagels & Beans is een eigentijds horecaconcept dat een oase van rust, harmonie en menselijke aandacht brengt in deze drukke, technologisch hoogstaande en rusteloze tijd. De site meldt dat in tegenstelling tot wat veel mensen denken de winkels niet geïnspireerd door de VS, maar door de producten, de kleuren en de geuren van Zuid-Frankrijk.

Reageer op dit artikel