nieuws

Beachvolley clinics bij GET!OUT EVENTS

Horeca

Topvolleybalsters Patricia Labee en Mered de Vries vormen sinds 2005 een nieuw beachvolleybalduo. Beiden zijn al jaren actief in het indoor volleybal en het beachvolleybal en hebben het ultieme doel zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Peking in 2008.

Labee en De Vries geven demonstraties en clinics. Tijdens het spelen van een demonstratiewedstrijd wordt gelijktijdig door de sportspeaker de basis van het beachvolleybal uitgelegd. Zowel de tekens die zij elkaar onderling geven, als de termen en de tactieken van het volleybal worden besproken.
Bij een clinic worden de beginselen van het beachvolleybal uitgelegd en wordt er geoefend op de diverse technieken. Als afsluiting kan men met het eigen team tegen deze twee toppers spelen.

Reageer op dit artikel