nieuws

Horeca in stadsmagazine in Den Haag en Utrecht

Horeca

Net als Amsterdam (NL20) en Rotterdam (NL10) krijgt nu ook de hofstad Den Haag (NL70) en Utrecht (NL30) een eigen stadsmagazine. Het gratis blad vertelt de lezer alles over uitgaan, lifestyle en evenementen, gecombineerd in interviews, stadsreprotages en tips, ‘kortom wat een stad leuk maakt.

De Haagse en Utrechtse magazines NL70 en NL30 worden woensdag 1 maart gelanceerd. In Den Haag gebeurt dat op de Hofplaats door de Hagenaars Sjaak Bral en Henk Bres. Onduidelijk is nog of de NL30 ook feestelijk wordt gelanceerd.

De bladen zijn straks wekelijks op meer dan vierhonderd verschillende locaties in Den Haag en Utrecht gratis te krijgen. NL30 en NL70 is een uitgave van PCM, zoals ook NL20 en NL10 dat zijn. Het eerste magazine verscheen 2,5 jaar geleden in Amsterdam. Niet veel later kwam NL10 in Rotterdam.

Reageer op dit artikel