nieuws

Live radio event

Horeca

Voorafgaand aan een evenement worden in samenwerking met de opdrachtgever enkele stellingen ontwikkeld. De bezoekers van het evenement (eigen medewerkers, klanten of business-partners) kunnen van te voren al reageren op de materie via een internetsite en antwoordapparaat.

Deze reacties worden meegenomen in een live radio-event gepresenteerd door Sjors Fröhlich. Hij laat reacties horen, spreekt met bezoekers en geeft het publiek het gevoel bij een radio-uitzending aanwezig te zijn. Ook wordt er een panel samengesteld dat discussieert over de stellingen.

De gehele uitzending (duur: ongeveer 25 minuten) wordt opgenomen en na het evenement aan de bezoekers gestuurd. Dat kan op een “ouderwetse” cd of via een moderne Podcast. Zo worden de bezoekers voor én na het evenement nog een keer geattendeerd op de doelstelling(en) van de bijeenkomst.

Dit concept biedt bovendien de mogelijkheid om eigen medewerkers bij het programma te betrekken. Zo kan er in de radioshow een plaats worden ingeruimd voor muzikale medewerkers. Na afloop van het radioprogramma wordt het buffet geopend en is er plaats voor een band of dj.Voor informatie Bettonville Effectieve Evenementen of Fröhlich & Plaisier

Reageer op dit artikel