nieuws

Martinair Partyservice en JMW Horeca Uitzendbureau tekenen vijfjaren contract

Horeca

Al voor de 16e keer is Martinair Partyservice(MPS) dé cateraar van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy’ te Rotterdam. Daarom was dit evenement het decor voor de bezegeling van een nieuw contract met JMW Horeca Uitzendbureau, onderdeel van Tempo-Team Group, dat de komende vijf jaar medeverantwoordelijk is voor het leveren van hooggekwalificeerd horecapersoneel.

De positie van MPS als topcateraar van Nederland, met een hoog innovatief gehalte in deze branche, maakt dat er ook voor de levering van de flexibele arbeid toppartners nodig zijn. ‘Hier, bij het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy’ Rotterdam met het grootste overdekte Vip-dorp, is het werken met deze partners een absolute voorwaarde. Vandaar dat we deze locatie hebben uitgekozen voor het tekenen van het contract met JMW Horeca Uitzendbureau’, zo vertelt Rob de Jong, algemeen directeur van Martinair Partyservice.

JMW Horeca Uitzendbureau is onderdeel van Tempo-Team Group, marktleider op het gebied van Horeca & Catering in Nederland. ‘We onderscheiden ons door onze diepgewortelde horecakennis en -kunde, allround dienstverlening en de continue aandacht voor vernieuwing’, vertelt Martin van Baekel, operationeel directeur van JMW. ‘Zo zijn we recentelijk gestart met online HACCP training waarmee we onze medewerkers snel op de hoogte kunnen brengen van de geldende hygiëneregels. In de aanloop naar het contract met Martinair Partyservice is deze proactieve instelling erg belangrijk gebleken.’

Vanwege de grillige seizoenspieken waardoor het aantal horecamedewerkers sterk kan fluctueren, heeft Martinair Partyservice in de regio Limburg en Brabant gekozen voor de ondersteuning van Mise en Place en in de regio Rotterdam voor V&W. Ook met die partijen tekende Martinair Partyservice een 5-jarige overeenkomst. Beiden zijn gespecialiseerde bureaus met een goede reputatie en in het nieuwe contract verantwoordelijk voor een volume van 35%. De overige 65% valt onder de verantwoording van JMW Horeca Uitzendbureau.

Reageer op dit artikel