nieuws

Swingend kinderevenement Dutch Flava 4 Kids

Horeca

Global Music Entertainment organiseert speciaal voor de jongsten Dutch Flava 4 Kids op zaterdag 11 maart in de RAI Amsterdam. Heel swingend Nederland op één locatie, zo is Dutch Flava 4 Kids misschien het beste te omschrijven.

Samen met Chipz, Djumbo en Elize haalt het entertainmentbureau alles uit de kast om de kleintjes een onvergetelijke dag te bezorgen. Maar ook ouders, broers en zussen zijn van harte welkom. Lange Frans & Baas B, Party Squad, Brainpower, Kaliber, Yes-R, Ziggi, Brace, Gio, Jeugd van Tegenwoordig, Secure, The Violatorz, Def Rhymz en THC zetten van 13.00 uur tot en met 21.00 uur een gepeperde show neer. Daarnaast wordt er voor de inwendige mens gezorgd, zijn er spelletjes en ouderwetse gezelligheid. Met een prijsvraag kunnen de kinderen een backstage pas winnen. Voor prijsvraag en meer informatie surf naarglobalmusicentertainment.net en klik op het Dutch Flava 4 Kids – logo.Bijschrift foto: (vlnr) Yes-R, Brace, Deep (van Secure) , Ziggi, Winston Bogarde en Step (van Secure).

Reageer op dit artikel