nieuws

Dance Valley toch meerdaags festival

Horeca

Festival Dance Valley in recreatiegebied Spaarnwoude wordt dit jaar toch wel een meerdaags festival. Organisator UDC stuurde woensdagochtend een persbericht waarin werd gemeld dat door tegenwerking van de politie Kennemerland van de geplande 4, 5 en 6 augustus, er twee moesten worden geschrapt en dat dancefans alleen op 5 augustus terechtkonden.

Het persbericht was nog maar nauwelijks verstuurd, of UDC-directeur B. Bout kreeg een telefoontje van de burgemeester van Velsen dat er toch een mogelijkheid is om Dance Valley drie dagen lang te organiseren, namelijk op 14, 15 en 16 juli. Op die data zijn er in de regio geen andere grote evenementen, waardoor de politie voldoende capaciteit heeft.

Bout is zeer blij met het nieuws, maar geeft toe dat het verhaal knullig naar buiten is gekomen. ‘Misschien heeft ons eerdere persbericht wel geholpen om een nieuwe datum te vinden. Het weekeinde waar we nu op zijn uitgekomen hadden wij zelf al eerder voorgesteld, maar toen kregen we nul op het rekest. Nu kan het opeens wel.’

Reageer op dit artikel