nieuws

Games met mobiel internet veroveren binnensteden

Horeca

Organisatiebureau CityCircle uit Utrecht signaleert een sterk groeiende populariteit van stedenprogramma’s waarin mobiel internet en interactiviteit een rol spelen. Volgens het organisatiebureau is de populariteit te verklaren door het vernieuwende karakter van interactieve bedrijfsuitjes.

“Bedrijven zijn altijd op zoek naar iets nieuws. Om relaties, congresparticipanten of medewerkers te verrassen moet een programma origineel en modern zijn. Een spannend en interactief evenement op basis van Mobiel Internet is de uitkomst. Deelnemers kunnen real-time de stand bekijken, foto’s en video’s uploaden naar internet, opdrachten downloaden, en weten vooraf niet wat er gaat gebeuren. Deze aspecten overstijgen de traditionele GPS-tochten” aldus CityCircle.
CityCircle organiseert programma’s in Utrecht, Amersfoort, Rotterdam, Den Bosch en Maastricht.

Reageer op dit artikel