nieuws

Hotelschool levert beste zakenvrouw

Horeca

Esther Raats-Coster is uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar. De 37-jarige eigenaar van audio- en videobedrijf Bandridge Europe is een product van de Hoge Hotelschool in Leeuwarden.

Raats werkte na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool drie jaar in verscheidene hotels op Aruba, waaronder een vestiging van Marriott. Ze werkte daar samen met haar man. Ze leerde haar man kennen tijdens de hotelopleiding. ‘We zijn een hotello-duo’, aldus Raats in De Telegraaf.

Na de geboorte van haar eerste kind, verhuisde ze weer naar Nederland. Daar trad ze in dienst bij het bedrijf van haar vader, een groothandel in audio- en videoaccessoires, waar ze snel opklom tot ceo. De succesvolle zakenvrouw kreeg de prijs Zakenvrouw van het Jaar uitgereikt in hotel Des Indes in Den Haag.

Reageer op dit artikel