nieuws

Jan Smit en Wolter Kroes bij de Nacht van Oranje

Horeca

Dit jaar treden o.a. publieksfavorieten Jan Smit en Wolter Kroes op tijdens de Nacht van Oranje. Het grootste meezingfeest van Nederland, dat op vrijdag 28 april 2006 plaatsvindt in Ahoy’ Rotterdam, bevat het beste dat Nederland aan artiesten van eigen bodem te bieden heeft. De viertiende editie van de Nacht van Oranje is nagenoeg uitverkocht.

Het boordevolle programma bestaat verder uit optredens van Gerard Joling, Lee Towers, De Havenzangers, George Baker, Jacques Herb, De Sjonnies, Jan Keizer, Hanny, Grad Damen, Vader Abraham, One Two Trio, Lesley Williams, Arie Ribbens, Toni Wille, Rene Schuurmans en De Deurzakkers die hun grootste hits ten gehore brengen. Informatie en kaarten via www.nachtvanoranje.nl of via Ticket Service Nederland 0900 300 1250

Reageer op dit artikel