nieuws

MPI Educational tijdens Evenement 2006

Horeca

Meeting Professionals International The Netherlands organiseert 22 maart 2006 een nieuwe educational met als thema: “War Child en de inzet van evenementen” tijdens de beurs Evenement 2006 in de Jaarbeurs te Utrecht.In de Prins Claus congreszaal vertelt Victor van der Veen, Marketeer en Fondsenwerver van War Child hoe door de strategische inzet van evenementen publiek bewustzijn wordt gecreëerd, waardoor steun wordt gegenereerd voor de problematiek van kinderen in (voormalige) oorlogsgebieden. Zo is het evenement Friends for War Child, het jaarlijks terugkerende concert met 10.000 bezoekers, op een bijzondere wijze tot stand gekomen.

Na de presentatie wordt enige creativiteit gevraagd om mee te denken over een toekomstig evenement. Gezien de kaders waarbinnen gewerkt moet worden is dat een hele uitdaging.

Een deel van de MPI deelname fee wordt door MPI Nederland gedoneerd aan War Child. Wie daar zelf nog een extra bijdrage aan wil geven kan dat tijdens deze Educational doen. Inschrijven kan op mpiweb.nl. De toegang tot de MPI Educational is mogelijk zonder toegangskaart voor beurs Evenement. We raden u echter aan toch vooraf voor de beurs te registreren want dan is de toegang tot de Beurs Evenement gratis. Voor inschrijving van de beurs kunt u terecht op: evenement2006.nl

Reageer op dit artikel