nieuws

Dancing With The Stars Lieke & Remco te boeken

Horeca

Wekelijks zijn ruim anderhalf miljoen kijkers getuige van de dansende sterren in het tweede seizoen van het succes programma “Dancing with the stars” op RTL 4. Actrice Lieke van Lexmond & drievoudig Nederlands kampioen en vice wereldkampioen exhibition danser Remco Bastiaansen behoorden tot de laatste 5 dansparen in de race om het kampioenschap van “ Dancing With The Stars”. Lieke & Remco zijn nu te boeken om ook de sterren van de hemel te dansen op uw evenement.

Het “Dancing with the stars” Lieke & Remco pakket is exclusief te boeken bij Het Boekingsburo.nl . Het standaardpakket (30 minuten) bestaat uit een introductie “DWTS” & uitleg dansdemonstratie, 2 dansdemonstraties, meet en greet en vragenronde voor de gasten.Het standaardprogramma kan verder uitgebreid worden naar de wensen van de opdrachtgever.

Reageer op dit artikel