nieuws

Duitse Worldhotels bieden WK arrangementen aan

Horeca

Zowel voor mensen die gek zijn van het WK in Duitsland als mensen die gek worden van het WK virus biedt de hotelgroep Worldhotels tussen 9 juni en 9 juli in Duitsland overnachtingsmogelijkheden en arrangementen aan.

Op de speciale website pagina www.worldhotels.com/worldcup kunnen fans een hotel reserveren in of in de omgeving van de speelsteden. Worldhotels biedt ruim 30 ‘WK hotels’ aan variërend van middenklasse tot zeer luxe. Mocht men juist willen ontsnappen aan het WK geweld, dan biedt Worldhotels in deze periode verschillende ‘weg van het massa-evenement’ arrangementen in Duitsland aan. Voor nadere informatie en boekingen zie www.worldhotels.com/worldcup of bel het gratis reserveringsnummer 00-800-77 79 67 53 (voor groepen 00-800-77 74 76 87).

Reageer op dit artikel