nieuws

Rembrandt trekt al 200.000 bezoekers

Horeca

De tentoonstelling Rembrandt-Caravaggio, georganiseerd door het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum in Amsterdam, heeft sinds de opening twee maanden geleden al 200.000 bezoekers getrokken. Vooral werd al verwacht dat de tentoonstelling een flinke publiekstrekker zou zijn.

Dat hebben beide musea vrijdag laten weten. De expositie van de twee schilders is op 24 februari geopend in het Van Gogh Museum. Rembrandt-Caravaggio is een samenwerkingsproject tussen de twee Amsterdamse musea ter gelegenheid van Rembrandts 400e geboortejaar. De tentoonstelling is nog tot en met 18 juni te bezoeken in het Van Gogh Museum.

Horecazaken in Amsterdam kunnen flink profiteren van de toeloop van bezoekers voor de tentoonstelling. Begin dit jaar noemde KHN-voorzitter Hajé de Jager de tentoonstelling zelfs als één van de leuke extraatjes voor 2006.

Reageer op dit artikel