nieuws

Speciaal voor de kids op Kasteel de Haar: Draggy

Horeca

In de slotgracht van Kasteel de Haar is een drakenei gevonden. Naar alle waarschijnlijkheid is er nog leven in dit ei. De minister van Ei, Excellentie in’t Zand, heeft diverse wetenschappers aan het werk gezet om de herkomst ervan te achterhalen. Het blijkt te gaan om een kasteeldraakje, Draggy. Dit ei zal rond 1492 gelegd zijn. Bekend is dat tussen het ei-leggen en uitkomen precies 514 jaar zit.

Alles Kids Family Events presenteert dit kindersprookje op Kasteel de Haar.In de eerste week van mei zal het jonge kasteeldraakje twee- of driemaaldaags door zijn begeleider/trainer getoond worden aan het publiek in een kindershow vol humor door kinderentertainer Serge. De show vindt plaats in het grote koetshuis bij Kasteel de Haar. Na de show is er vrij toegang tot het park bij het kasteel en kan men op de foto met het kasteel-draakje Draggy en Serge.Het kasteeldraakje Draggy heeft ook een website www.draggy.nl.

Reageer op dit artikel