nieuws

Startsein naar Nationale Bedrijven Regatta 2006 gegeven!.

Horeca

Het officiële aftellen naar de eerste avond van de regatta op dinsdag 23 mei is begonnen! De eerste 10 inschrijvingen zijn een feit, maar er kunnen er nog veel meer bij! Inschrijven kan via www.bedrijvenregatta.nl

De Nationale Bedrijven Regatta is een jaarlijks zeilevenement waar op sportieve wijze gestreden kan worden met collega’s, relaties en andere bedrijven. De zeilformule is als van ouds: 4 competitie-avonden inclusief befaamde schippershap, after sail borrel en een zinderende finaledag op de laatste zaterdag voor de zomervakantie begint.

Nieuw dit jaar is het toeschouwer arrangement. Speciaal voor collega’s en partners met zeilvrees. Kom kijken naar de finaledag op 24 juni en beleef de actie op het water mee terwijl je heerlijk wordt rondgevaren in een motorsloep mét kapitein! De barbecue en het feest zijn inclusief! Kosten: 75,- per persoon.De grote winnaar van deze Regatta is altijd het goede doel; ook dit jaar wordt voor iedere boot 100,- euro gedoneerd aan NEBAS Nsg, de sportorganisatie voor mensen met een beperking. Ben je geïnteresseerd in sponsoring van dit evenement? Neem dan contact op met Madelene Spaan tel. 020-6253500.De organisatie is weer in handen van Stichting De Moeite Waard.

Reageer op dit artikel