nieuws

Tientallen artiesten treden belangeloos op tijdens Dance4Live

Horeca

Tientallen artiesten, onder wie dj Tiësto, treden donderdag 27 april belangeloos op voor Dance4Life. In club Outland in Rotterdam luiden naast de Tilburger ook de dj’s Johan Gielen, Roog, Laidback Luke, Dimitri en vele anderen de nieuwe actiecampagne in voor de strijd tegen hiv en aids. Alle opbrengsten van die avond gaan rechtstreeks naar Dance4Life.

Dance4Life is de internationale actiecampagne die jonge mensen actief betrekt in de strijd tegen hiv en aids. Dit jaar is Dance4Life actief in meer dan tien landen, waaronder Rusland, Kenia, Tanzania, Duitsland, Ierland en de UK. Op 25 november 2006 dansen alle deelnemende jongeren, gekleed in het wit en via satelliet live met elkaar verbonden, ter afsluiting van het educatieve scholenproject. In 2004 dansten al meer dan 20.000 jongeren tegelijkertijd in Zuid Afrika, Indonesië en Nederland.

Reageer op dit artikel