nieuws

Whiskyblad in aantocht

Horeca

Whisky Passion is de naam van een nieuw magazine. Het gaat hierbij om een onafhankelijk blad over whisky in Nederland en België. Schotland krijgt een prominente rol in het blad.

Het magazine verschijnt vier maal per jaar en wordt uitgegeven door Alinea Media Productions. Het eerste nummer ligt vanaf 27 april in de winkels. Whisky Passion richt zich niet alleen op de single malt whisky of op Schotland alleen.

‘Er is veel te vertellen over de drank en over de hele wereld wordt whisky gemaakt. Natuurlijk zal Schotland een prominente rol spelen in Whisky Passion, want hier ligt in mijn ogen de bakermat’, aldus hoofdredacteur Fjodor Gransjean van Whisky Passion.

In elke uitgave gaat aandacht uit naar de diversiteiten op het gebied van whisky. Dus niet alleen de bekende single malt whisky, maar ook de blends, Amerikaanse, Japanse en Ierse whisky’s en likeuren. Daarnaast is er aandacht voor het alsmaar populaire wordende whiskymenu. Elke uitgave vertelt een bekende kok over gerechten, die begeleid worden door de sterke drank.

Reageer op dit artikel