nieuws

10 jaar WORLD STATUES

Horeca

In 2005 heeft WORLD STATUES de stad Arnhem in één klap op de (inter)nationale kaart gezet. Vele bezoekers bewonderden prachtige en verrassende levende standbeelden tijdens het open Nederlands Kampioenschap Living Statues, het grootste evenement ter wereld op dat gebied. Eind augustus 2006 wordt het tienjarig jubileum van WORLD STATUES, gevierd met ruim 200 deelnemers uit Nederland, België Frankrijk, Italië, Spanje, Engeland, Portugal, Oostenrijk, Noord-Amerika , Argentinië, Uruguay, Brazilië en Japan.

Omgeven door een Kids Square, de WK Living Statues, concerten, straattheater, themapleinen en veel muziek, is World Statues een evenement dat voorlopig niet meer uit van agenda van de stad verdwijnt. Naar verwachting worden wederom vele tienduizenden bezoekers aan het evenement verwacht. De Nationale Evenementenprijzen 2006 heeft World Statues de tweede prijs toegekend in de categorie ‘leukste stadsevenement’. Voor meer informatie livingstatues.nl en worldstatues.nl

Reageer op dit artikel