nieuws

Boels verdeelt aanbod in vijf stijlen

Horeca

In de nieuwe catalogus van Boels is het aanbod van het verhuurbedrijf onderverdeeld in vijf stijlen: Basic, Classic, Modern, Trendy & Outdoor en Walking Diner. Boels wil met de ‘stijlverdeling’ inspelen op de vraag van klanten. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met serviezen, meubilair en glaswerk.

De nieuwe stijlindeling noemt Boels zelf ‘Ambiente by Boels’, waarmee ze sfeerbepalend bezig willen zijn. Om deze stijlen in hun assortiment nog beter te presenteren, heeft Boels dan ook gekozen om later dit jaar een extra catalogus met de titel ‘Ambiente by Boels’ te introduceren.

Boels Verhuur is een verhuurorganisaties op het gebied van machines, gereedschap, units en catering & event equipement. Voor meer informatie: www.boels.com

Reageer op dit artikel