nieuws

Glennis Grace en Manuëla Kemp in Novomundo

Horeca

Manuëla Kemp en Glennis Grace zijn vanaf 9 september te zien in Novomundo, de dinnershow van Studio 21 op het Media Park in Hilversum. Schrijver en regisseur Frank Wentink van Novomundo is verguld met de twee: “Ik ben er hartstikke blij mee. Glennis gaan we neerzetten als een vedette. Manuëla zie ik voor me als Marlene Dietrich. Ook musicalster Robbert Besselaar krijgt een hoofdrol in de dinnershow.

Samen met entertainer Jeroen van der Boom (Domino D-day, Café de Wereld) vormen de twee zangeressen nu het sterrentrio van Novomundo. Robbert Besselaar is bij het publiek bekend van zijn rollen in musicalproducties zoals Les Misérables, Oliver, Chicago en Titanic. Vanaf het nieuwe seizoen zullen met regelmaat gastartiesten optreden in Novomundo. Wentink Events voert momenteel met nog meer bekende Nederlanders gespreken over hun participatie in de show. Naast Glennis, Manuëla, Jeroen en Robbert zien we in Novomundo vanaf 9 september in de andere hoofdrollen Sandy Kandau (Onderweg naar Morgen, De Munk Live!), Adriana Romijn (Dancing with the Stars, Songfestival), Esther Pierweijer (Musicals in Ahoys, Van Jonge leu en Oale Groond), Ed Rust (La Fiesta) en de eerste vrouwelijke illusionist Sittah. Zij worden bijgestaan door de Russische acrobate Evgenyia, het Holland Show Ballet, The Rhythm Nation en de Novomundo Band.

Novomundo is vanaf 9 september 2006 ieder weekend te zien in Studio 21 te Hilversum. Nieuw dit seizoen zijn de speciale theatershow Novomundo’s op zondag 1 en 15 oktober 2006 (matinee). Tickets zijn te bestellen via TopTicketLine: 0900 – 300 5000 (7dgn/wk, 10-22 uur, 45cpm) of via www.topticketline.nl.

Exclusieve arrangementen voor groepen vanaf 20 personen zijn te reserveren via Wentink Events, telefoonnummer: 035-6777333. Kijk voor meer informatie op www.novomundo.nl

Reageer op dit artikel