nieuws

Hans Hagenaars Postbank; Marketeer of the year 2006

Horeca

De titel Marketeer of the Year gaat dit jaar naar Hans Hagenaar, directielid van de Postbank.Het is de zesde keer dat de prijs wordt uitgereikt. Dit jaar waren, naast Hans Hagenaars, ook Sander van der Laan (directeur commercie bij Albert Heijn) en Frank Weijers (directeur van Unilever Nederland home and personal care) genomineerd.

De jury schrijft in het rapport over Hans Hagenaars:’De jury vond de Postbank een uitstekend voorbeeld van een goede geïntegreerde aanpak. Er is een duidelijk herkenbaar beeld neergezet. Hans Hagenaar getuigt daarbij van lef. Het merk is weer helemaal terug en manifesteert zich op alle fronten aggressief. De bank groeit stevig, verdient ook veel geld en trok de aandacht met tal van acties, zoals rond hypotheken en de Postbankpas.’

Reageer op dit artikel