nieuws

Heuvelman: ballonvormig projectiescherm

Horeca

Heuvelman Sound & Vision komt met een noviteit als het gaat om projectieschermen: Skyview. Skyview is een ballonvormig projectiescherm dat kan zweven in de ruimte. De ballon kan verschillende vormen aannemen, bijvoorbeeld de vorm van een product of passend bij de huisstijl van een evenement.

Naast de Skyview heeft Heuvelman nog een aantal nieuwe vormen van projectie voor de Nederlandse evenementen- en beurzenmarkt. Een daarvan is de 3D projectie, een ander is de WARP, waarbij er geprojecteerd kan worden in een hoek (holling) of op een gebold scherm (bolling).

Heuvelman Sound & Vision voorziet de business to business-markt al ruim 35 jaar van professionele audiovisuele apparatuur. Het bedrijf doet in verhuur, verkoop, lease, installatie, onderhoud en consultancy. Meer informatie op www.heuvelman.nl

Reageer op dit artikel