nieuws

Juanes op 6 juli in Westergasfabriek Amsterdam

Horeca

Latino superster Juanes komt op donderdag 6 juli naar Amsterdam voor een openlucht concert in Cultuurpark Westergasfabriek. Juanes scoort momenteel een grote hit met ‘La Camisa Negra’. Kaarten voor het concert zijn vanaf morgen verkrijgbaar.

De Colombiaan Juanes is in Nederland bekend door zijn grote hit ‘A Dios Le Pido’ en de opvolger ‘La Camisa Negra’, die nu al drie weken de meest gedraaide plaat is in Nederland. Beide singles zijn afkomstig van zijn derde album ‘Mi Sangre’. Op 29 maart jongstleden trad Juanes nog op voor een uitbundige menigte in de Heineken Music Hall en deze zomer komt hij terug! Niet alleen voor een concert in onze hoofdstad, hij maakt ook een uitgebreide zomerfestival tournee door Europa. De kaartverkoop start morgen om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, Free Record Shops, VVV’s en GWK’s, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Reageer op dit artikel