nieuws

Oprichters Google Earth naar Software Conference

Horeca

Locaties bekijken en misschien zelfs eventbureaus vinden via Google Earth, het kan maar zo de toekomst zijn. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen komen de oprichters van Google Earth en Wikipedia naar de Holland Open Software Conference 2006 op de Universiteit van Amsterdam.

Een van de grondleggers van Google Earth, Chikai Ohazama, spreekt op de conferentie over de wereld van geo-informatie. Nu al kan op bijna ieder plekje ter wereld worden ingezoomd en nog even en je kunt met Google Earth 3-dimensionaal door New York lopen. Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode, kunnen we binnenkort ook visueel door Amsterdam? Inzoomen op het dakterras van de locatie van de conferentie kan al. De Holland Open Software Conference vindt van 15 t/m 17 juni plaats in het Roeterseilandcomplex van de UvA in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.hosc.nl.

Reageer op dit artikel