nieuws

Talentenbeurs in Claus Event Center

Horeca

Een Idols-evenement? Op 26 en 27 augustus vindt de eerste editie van de Talentenbeurs plaats in het Claus Event Center in Hoofddorp. Het tweedaagse evenement moet een podium worden waar het talent de industrie ontmoet. Castingbureaus, choreografen, dj’s, fotografen en andere professionals uit de entertainmentbranche zijn op de Talentenbeurs aanwezig om talent te ontdekken.

Op de beurs zijn workshops, informatie, audities en wedstrijden. Talenten kunnen nu al online hun gratis talentenprofiel met biografie, MP3 bestanden, filmpjes en foto’s aanmaken. Een professionele vakjury kijkt en luistert mee. Surf voor meer informatie en aanmeldingen naar: www.talentenbeurs.nl Deze interactieve website dient als belangrijkste voorselectie voor de Talentenbeurs. Uiteraard kun je tijdens de beurs ook spontane audities doen. Talentenbeurs is een initiatief van Talentenbeurs V.O.F. – Holding Dynamic Events BV.

Reageer op dit artikel