nieuws

IncentiveTool.nl zoekt naar passende incentive

Horeca

IncentiveTool.nl is een nieuwe online hulpsite voor de organisatie van een incentive, conferentie of vergadering in het buitenland. De website brengt opdrachtgevers uit het bedrijfsleven rechtstreeks in contact met een gerenommeerd organisatiebureau in het land van hun keuze waar ook ter wereld.

IncentiveTool IncentiveTool heeft in samenwerking met een groot aantal organisatiebureaus, ook wel Destination Management Company (D.M.C.) genoemd, een vragenlijst samengesteld. Na het beantwoorden van de vragen gaat IncentiveTool voor de opdrachtgever op zoek naar een D.M.C. in de gewenste bestemming. Binnen een week ontvangt de opdrachtgever een voorstel op maat gebaseerd op zijn of haar wensen en ideeën en voorzien van een gedetailleerde kostenindicatie.

Opdrachtgevers kunnen er voor kiezen een offerte in eerste instantie anoniem aan te vragen. IncentiveTool stuurt in dat geval de contactgegevens van de opdrachtgever niet mee met de offerteaanvraag. De offerte van de betreffende D.M.C. wordt naar IncentiveTool gestuurd. IncentiveTool stuurt vervolgens de offerte rechtstreeks door naar de opdrachtgever. De service van IncentiveTool is gratis.

Reageer op dit artikel