nieuws

Mirjam Frentz doopt bureau om in Verrassingsburo

Horeca

Per 1 augustus 2006 heeft Bureau Mirjam Frentz BV haar naam in Verrassingsburo Mirjam Frentz BV veranderd. Vanaf deze datum wordt de naam Verrassingsburo Mirjam Frentz in alle communicatie naar buiten gebracht. De reden voor de naamsverandering vat Mirjam Frentz samen in één zin: “Wij, Verrassingsburo Mirjam Frentz, vinden het leuk om te verrassen. Zo leuk dat we er ons vak van hebben gemaakt.”

Frentz: “De organisatie groeit. Binnen deze groeiende organisatie is opnieuw nagedacht over de identiteit. Totaalorganisatie neemt naast het leveren van entertainmentacts een steeds belangrijkere plaats in. Verrassen staat in alle diensten en communicatie centraal. De naam Verrassingsburo Mirjam Frentz geeft in één woord meer duidelijkheid over waar de organisatie voor staat en creëert nieuwsgierigheid.” Voor meer informatie: www.mirjamfrentz.nl en www.verrassingsburo.nl

Reageer op dit artikel