nieuws

Ruim 1000 relaties verwacht op verjaardag ArenA

Horeca

Precies 10 jaar nadat Koningin Beatrix de Amsterdam ArenA officieel opende, viert het multifunctionele stadion op maandag 14 augustus haar verjaardag. Een decennium aan voetbalwedstrijden, concerten en andere evenementen, dan is een slagroomtaartje niet genoeg. Daarom heeft de ArenA al haar relaties uitgenodigd om dit te vieren. De ArenA verwacht maandag ruim 1000 relaties op de receptie.

Het 10-jarig jubileum van Amsterdam ArenAis op gepaste wijze gevierd met een lange reeks aan evenementen. Voor de zomerperiode lukte het om een grote variëteit aan sportieve en muzikale evenementen te plannen. Naast vechtsport en voetbal konden meer dan een half miljoen muziekliefhebbers de afgelopen drie maanden hun hart ophalen met pop, dance en een feestelijk repertoire van Nederlandse bodem. De Admirals speelden vijf American Football wedstrijden. In de Amphi werd het K-1 World Grand Prix 2006 gehouden. ‘Toppers in Concert‘ was eind mei, met drie concerten, het eerste muzikale hoogtepunt. Robbie Williams (4x), Sensation White & Sensation Black en de Rolling Stones (2x) volgden later. Na 3 dagen draaide het weer om topvoetbal. Op 4 en 5 augustus vond het Amsterdam Tournament plaats.

Op 13 augustus strijden Ajax en PSV om de felbegeerde Johan Cruijff Schaal. Aansluitend speelt Ajax tegen RKC op 20 augustus de eerste competitiewedstrijd en op 23 augustus volgt de returnwedstrijd tegen FC Kopenhagen in de voorronde Champions League. Superster Madonna steelt op 3 en 4 september de show. En natuurlijk wordt er uitgekeken naar de terugkeer van het Nederlands Elftal dat op 11 oktober uitkomt tegen Albanië in de kwalificatiewedstrijd voor het EK in 2008 en vervolgens op 15 november een vriendschappelijke wedstrijd speelt tegen Engeland.

Reageer op dit artikel