nieuws

Klok & Kruyt Hospitality Services catert A1 Grand Prix

Horeca

Op Circuit Park Zandvoort wordt op zondag 1 oktober de seizoensopener van de A1GP landencompetitie verreden. Deze formulewagenserie waarin ruim twintig landen participeren heeft dit seizoen bewezen een topklasse te zijn waar honderdduizenden toeschouwers warm voor lopen. In de competitie is op dit moment “Team Netherlands” onder leiding van Jan Lammers actief met toprijder Jos Verstappen. Klok & Kruyt Hospitality Services, al sinds 1995 huiscateraar van het Circuit Park Zandvoort, gaat alle team- en VIP catering verzorgen.

Er wordt onder andere een dubbeldekker gebouwd door De Boer tenten waar 2000 gasten van de race en de catering kunnen genieten, tevens wordt er op het Pitdak een tent geplaatst voor genodigden van de A1 organisatie. Verder krijgen, gedurende 7 dagen, dagelijks voor 500 medewerkers van dit spektakel ontbijt, lunch en diner geserveerd in een speciaal counterrestaurant. Hierbij komt nog de ‘normale’ catering in de 25 VIP Lounges die gedurende dergelijke evenementen totaal uitverkocht zijn.Voor informatie klok-kruyt.nl of circuit-zandvoort.nl.

Reageer op dit artikel