nieuws

Samenwerking Circuit Park Zandvoort en ATP

Horeca

ATP, The Advanced Travel Partner en Circuit Park Zandvoort hebben een overeenkomst gesloten waarmee ATP official hospitality partner van het CPZ wordt. Het contract is getekend door Hans Ernst, directeur Circuit Park Zandvoort en John Jansen, CEO van ATP. De komende drie jaar neemt ATP op exclusieve basis de marketing en organisatie op zich van VIP arrangementen voor de zakelijke markt. De hospitality van Circuit Park Zandvoort wordt hiermee voor een nog bredere doelgroep beschikbaar.

Tijdens de A1 Grand Prix op 1 oktober as. wordt de hospitality ruimte speciaal voor die gelegenheid opgebouwd in de befaamde Tarzanbocht, een van de mooiste punten langs de baan. De A1 Grand Prix World Cup of Motor Sports begint op Zandvoort aan zijn tweede seizoen en ook ditmaal zal het Nederlandse team van Jan Lammers met Jos Verstappen achter het stuur tot de kanshebbers behoren.

De driejarige samenwerking omvat in principe de drie hoogtepunten van elk seizoen:BP Ultimate Masters of Formula 3, DTM Deutsche Tourenwagen Masters enA1 Grand Prix World Cup of Motorsport.

Reageer op dit artikel