nieuws

Jumbo begint grote jacht op managers

Horeca

VEGHEL – Jumbo is dringend op zoek naar kaderpersoneel voor zijn supermarkten. Het snelgroeiende bedrijf begint een mediacampagne om nieuwe filiaalmanagers en afdelingschefs te werven.

Dat blijkt uit de campagne met de kop ‘Jumbo groeit Jumbo’, die het supermarkt bedrijf is begonnen. ‘Het gaat goed met Jumbo. Heel erg goed. Over een tijdje openen we onze honderdste vestiging. En door de overname van vijftien vestigingen van Super de Boer groeien we ook daarna nog volop door.’

‘Ons ultieme doel is dat iedereen zijn dagelijkse boodschappen bij de beste supermarkt van Nederland kan doen. Om die ambitie waar te maken hebben we enthousiaste, nieuwe mensen nodig voor onze winkels’, aldus Jumbo in de begeleidende tekst in de campagne.

Jumbo zoekt specifiek naar filiaalmanagers en afdelingschefs voor droge kruidenierswaren, agf, slagerij, kassa en de verslijn (vleeswaren, kaas brood).

Reageer op dit artikel