nieuws

Gm Verhoog weg bij Hilton Soestduinen

Horeca

General manager Erwin Verhoog verlaat Hilton Royal Parc Soestduinen. Verhoog gaat aan de slag in Ierland, waar hij een in landhuisstijl opgetrokken hotel nabij Dublin gaat runnen. Zijn opvolger bij Hilton Soestduinen staat inmiddels klaar.

De op 1 februari vertrekkende Verhoog wordt opgevolgd door Alexander Kluit, general manager van Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach. Verhoog zit zes jaar in Soestduinen en vond het tijd voor wat anders.

‘Bij Hilton is het gebruikelijk dat je als gm elke drie, vier jaar een move maakt. Mijn tijd was aangebroken. Ierland is mijn tweede thuis. Mijn vrouw is Iers, mijn kinderen zijn tweetalig opgevoed en ik heb eerder langdurig in Ierland gewerkt.’

Verhoog vervolgt: ‘Ik word gm van The Mount Wolseley Hilton, nabij Tullow. Het hotel telt 146 kamers en beschikt over een golfbaan en zestig royale vakantiewoningen op het terrein’, aldus Verhoog in Misset Horeca.

Verhoog kijkt terug op een prettige tijd bij Hilton Royal Parc Soestduinen. ‘De omzet bij mijn aantreden bedroeg in 1999 ongeveer 4 miljoen euro. We zitten inmiddels op 7 miljoen euro. Het gaat goed met Hilton Royal Parc Soestduinen, maar het hotel heeft nu iemand nodig die met een frisse blik de komende vijf jaar in gaat. Kluit is de juiste man voor die uitdaging.’

Reageer op dit artikel