nieuws

Gonzales richt zich met pannenkoeken op kinderen

Horeca

Barbecuerestaurant Gonzales gaat pannenkoeken bakken. De franchiseketen richt zich vanaf half oktober ook op kinderen met speciale kinderfeestjes en familie-uitjes. Dat heeft Gonzales Barbecue Restaurants in haar nieuwsbrief laten weten.

De aangesloten restaurants zijn vanaf 15 oktober op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag open voor kinderen. De barbecue op de restauranttafels worden daarbij omgetoverd in een zogenaamd ‘pancakery’. Het restaurant heet voor de gelegenheid The Kids’ Pancakeries.

Kinderen kunnen voor 6 euro per persoon zelf pannenkoeken bakken en met allerlei lekkers versieren. Voor de mooiste pannenkoek van de maand geeft Gonzales een dagje pretpark ter waarde van 150 euro cadeau. De formule van de vleesketen blijft in de avonduren ongewijzigd.

Reageer op dit artikel