nieuws

Middelbare scholen weten te weinig over werken in de partycateringbranche

Horeca

Werken in de partycatering is leuk, dynamisch en iedere keer weer anders!’, zegt de Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars (NVEP). Zij vindt dat er op de middelbare scholen te weinig informatie wordt gegeven over werken in de partycateringbranche. Reden voor de NVEP om schooldecanen uit te nodigen en kennis te laten maken met deze branche.

De jaarlijks door de Nederlandse Vereniging van Schooldecanen gehouden schooldecanendag is hiervoor een mooie gelegenheid. Daarom organiseert de NVEP op 20 februari een decanendag bij La Vie Catering op hun nieuwe locatie in Nijmegen.

Het programma begint om 10.00 uur. Na een uitgebreide uitleg over het proces partycatering en een aperitief volgt een rondleiding door het bedrijf. Na de lunch vertellen een chefkok en een partymanager over hun praktijkervaringen.Deze dag is alleen toegankelijk voor schooldecanen. Zij kunnen zich inschrijven bij de Nederlandse Vereniging van Schooldecanen: tel (030) 254 39 29.

Reageer op dit artikel