nieuws

Thérèse Boer: ‘Studenten, doe mee aan de kennistest

Horeca

Pittige vragen en boeiend om te doen. Thérèse Boer, president van het Gastvrijheidsgilde en gastvrouw van toprestaurant De Librije, is enthousiast over de Misset Horeca Kennistest. Ze roept dan ook studenten op deel te nemen aan kennistest op internet. ‘Het is echt boeiend om de test te doen.

Boer is als president van het gilde voorvechter van het testen en overdragen van vakkennis. Ondanks het drukke bestaan als eigenaar van een driesterrenrestaurant ging ze graag in op de uitnodiging de test te doen. Dat Nederlands beste gastvrouw creatief is, bleek bij haar alternatieve wijze van aanpak van de test.

Boer: ‘Een medewerker heeft de vragen uitgeprint. Vervolgens heb ik samen met Jonnie onder het genot van een glaasje wijn de vragen bestudeerd. Er zaten best pittige vragen tussen hoor. En interessante. Vragen die ik vroeger op de hotelschool heb gehad. De test friste mijn kennis behoorlijk op. Ik ga zeker de komende periode de test op de juiste manier uitvoeren.’

Reageer op dit artikel