nieuws

Carpigiani neemt Electro Freeze over

Horeca

De Italiaanse ijsmachinefabrikant Carpigiani heeft concurrent Electro Freeze in Amerika overgenomen.

‘Het bedrijf heeft op de Amerikaanse markt de laatste jaren een enorm gegroeid doorgemaakt’, verklaart zegsman Teun Loonen van Carpigiani Nederland. ‘Het bleek echter moeilijk om er de afzet van ijsmachines logistiek in goede banen te leiden. Met de overname is dit probleem opgelost. ElectroFreeze, dat als merknaam gehandhaafd blijft, heeft z’n organisatiestructuur perfect op poten.’ Volgens Loonen heeft de overname nauwelijks gevolgen voor de Nederlandse markt. ‘Het aandeel van Electro Freeze is hier nog maar vrij gering.’

‘Het bedrijf heeft op de Amerikaanse markt de laatste jaren een enorm gegroeid doorgemaakt’, verklaart zegsman Teun Loonen van Carpigiani Nederland. ‘Het bleek echter moeilijk om er de afzet van ijsmachines logistiek in goede banen te leiden. Met de overname is dit probleem opgelost. ElectroFreeze, dat als merknaam gehandhaafd blijft, heeft z’n organisatiestructuur perfect op poten.’ Volgens Loonen heeft de overname nauwelijks gevolgen voor de Nederlandse markt. ‘Het aandeel van Electro Freeze is hier nog maar vrij gering.’

Reageer op dit artikel