nieuws

Zeven zonden voor Roberto Payer

Horeca

Directeur Roberto Payer van Hilton Amsterdam neemt het eerste kookboek uit een serie van zeven van Lise Goeman Borgesius in ontvangst. De boekenserie staat in het teken van het jaar van de zeven zonden. Het gaat hierbij over genieten met alle zintuigen van gulzigheid, wellust, jaloezie, luiheid, ijdelheid en wraakzucht tot hebzucht.

Schrijfster Lise Goeman Borgesius woonde lange tijd in Frankrijk en deed daar haar passie voor koken op. Ze genoot zo van de eenvoud van typisch Franse gerechten, de pure smaak, combinaties en keuzes van ingrediënten maken de gerechten tot een waar genot, dat ze er eerder het boek Franse Wellust over schreef. Nu volgt dus de serie zeven zonder, uitgegeven door Kosmos.

Roberto Payer is als directeur van het Hilton Hotel in Amsterdam geen onbekend figuur in de hotelbranche. Naast zijn hotelfunctie maakt hij volgens het blad Quote deel uit van een ranglijst met ‘600 machtigste Nederlanders’. Payer zou volgens het blad een omvangrijk netwerk onderhouden, waarvan Hans Hoogervorst, Xandra Brood en Connie Breukhoven deel uitmaken.

Reageer op dit artikel