nieuws

Horeca Vlaardingen doneert voor kerstboom

Horeca

Horecaondernemers uit de Vlaardingse binnenstad die aangesloten zijn bij Koninklijke Horeca Nederland, hebben de gemeente 1000 euro gedoneerd voor vervanging van de kerstboom en de verlichting.

Horeca Vlaardingen doneert voor kerstboom

De donatie volgt op het, deze week in de Vlaardingse gemeenteraad, teruggedraaide besluit om de precariotarieven voor terrassen te verdubbelen.

Aangestoken uit protest

Zaterdagavond werd de kerstboom op de Markt in brand gestoken door onverlaten, die daarmee protesteerden tegen het verbod van burgemeester Bruinsma op een grote nieuwjaars-kerstbomenfik aan de Vlaardingse broekweg. Vorig jaar sneuvelden daarmee vele ramen en werd totaal voor € 200.000,00

schade aangericht.

Veilige binnenstad

De kerstboom is inmiddels, met nieuwe verlichting, teruggeplaatst. De horeca roept binnenstadsbewoners op zoveel mogelijk mee te werken aan een veilige binnenstad. ‘Als u ’s nachts wakker bent, kijk dan ook eens even naar buiten en bel als u iets verdachts ziet direct de politie. Samen kunnen we meewerken aan een veilige stad!’ luidt de boodschap.

Reageer op dit artikel