nieuws

1250ste deelnemer HappyHoreca Introductiebijeenkomsten

Horeca

Een fiets met alleen een vijfde versnelling. Zo omschreef Wim Waninge van het Bedrijfschap Horeca en Catering de ontwikkeling van HappyHoreca, het Arboconvenant waarmee de werkdruk in de horeca in 2004 met tien procent afgenomen moet zijn ten opzichte van 2000. ‘Als de fiets eenmaal rijdt, dan rijdt ie goed door’.

Zo goed, dat dinsdag 23 februari Eetcafé De Magneet uit Heenvliet een taart mocht ontvangen als 1250ste deelnemer van de HappyHoreca Introductiebijeenkomst. Hans Motké van De Magneet ontving het gebak uit handen van Jaap Hooiveld, medewerker van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

HappyHoreca loopt tot en met juni. Dan bekijken de deelnemers of het project doorgaat. De participanten zijn KHN, FNV Horecabond, CNV Horeca, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het bedrijfschap Horeca en Catering.

Reageer op dit artikel