nieuws

Hennie van der Most heeft politieke ambities

Horeca

Hennie van der Most ambieert een rol in de politiek. De veelzijdige horecaondernemer is tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen lijstduwer maar stapt in de raad bij voldoende voorkeursstemmen.

Hennie van der Most heeft politieke ambities

Dat meldt Omroepgelderland.nl. De sinds kort in Gorssel wonende Hennie van der Most staat op de lijst voor de VVD in de gemeente Lochem. Tijdens een verkiezingsavond van de partij in het Gelderse Lochem liet Van der Most ontvallen dat hij bij voldoende voorkeursstemmen zitting neemt in de gemeenteraad.

Volgens de fractievoorzitter van de VVD heeft hij zo’n 250 stemmen nodig. Mogelijk levert de publiciteit rondom deze belofte hem dit aantal stemmen al op.

Van der Most is niet geheel onbekend met de politiek. In 2007 bedacht de eigenaar van diverse attractieparken met horeca-activiteiten een banenplan om de werkloosheid in ons land terug te dringen.

Het plan behelsde het idee om honderden directeuren van grote bedrijven te mobiliseren om hun vacatures in kaart te brengen. Het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) zou daarbij passende kandidaten zoeken.

Reageer op dit artikel